Mijn Platenzaak logo

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening (check hiervoor de kosten van de door u gekozen vervoerder).

Retour sturen van nieuwe producten kan alleen als de producten ongeopend zijn en in de originele verpakking zitten (het plastic seal mag niet van de nieuwe LP verwijderd zijn). Voor gebruikte platen geldt dit niet maar moet het item wel in dezelfde staat verkeren als toen wij het naar u verstuurde.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mijnplatenzaak.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Schade bij levering

Wij verpakken de bestelde artikelen in speciaal daarvoor bestemde verpakkingen. Mocht het desondanks voorkomen dat het door uw bestelde artikel beschadigd is laat het ons dan weten binnen 3 kalenderdagen. Wij nemen dan contact met u op.

Pakket niet opgehaald / afleveradres incorrect?

Wanneer een pakket niet opgehaald wordt bij een pakketpunt of niet kan worden geleverd i.v.m. incorrect afleveradres dan wordt het pakket aan ons geretourneerd. De verzendkosten zullen wij dan niet crediteren.